Tapas del Día

Nyéki Attila napi ajánlata. Reklámról, művészetről, kommunikációról, marketingről és bármiről, ami ezekhez kapcsolódik. A szerző digitális és kreatív igazgató az umbrella.tv filmgyártó és kreatívtartalom-fejlesztő vállalatnál.

Friss topikok

Egyszerű kisfilm

2010.11.26. 11:28 tapas

Milyen lehet az a prezentáció, ahol ezt az ötletet adják elő?

Egy kisfiú megy az utcán, egy nő kiszáll az autójából, amely transzformálódik, majd magától beparkol, kiderül, hogy a kisfiú King Kong kezét fogva sétál, meglátnak két űrsiklót, amelyek a felhőkarcolók között repkednek, követjük őket, majd a kamera beszáll egy házba, ahol egy focisztár dekázik 100 labdával egyszerre, a kamera átmegy a falon, egy folyosón sétáló gördeszkás fiút látunk, aki felmegy a legfelső emeletre a lifttel, majd több száz méteres ugrásokat mutat be a házak között, a parkban egy hatalmas homokvárnál a gyerekek nézik, ahogy egy homoksárkány harcol a homokkatonákkal, egy kislány az anyjára mosolyog, egy üzletember bemegy a metróba, a sofőr hihetetlen sebességre kapcsol, a metró feljön a felszínre és a házak között száguldó hullámvasút lesz, majd két Forma 1-es autót látunk, ahogy versenyeznek a belvárosban, bemennek egy bevásárlóközpontba, egy szaltó után kijönnek a túloldalon és elhajtanak. Utána ismét a kisfiút látjuk sétálni, mint az elején. Szlogen, logo. Az egész megvan 3 és fél percben, 10 millió dollárért. Jó lesz?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tapasdeldia.blog.hu/api/trackback/id/tr142474398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása